HomeColofon

Colofon

Titel: Boek XLIX

Ondertitel: www.mondriaanfondsen.nl

Concept: Jan van der Til

Auteur: Jan van der Til

Uitgever: Rhizomebook

Tekstredactie: Inge Hekman

Ontwerp en uitvoering Wilco Offereins, Publiek B.V. Haren Groningen en Jan van der Til

Webscript, techniek, en visuals: Paul Ilbrink en Ronnie Waebers, Script B.V. Groningen

Font: Adobe Paralucent

Software: WordPress

Auteursrecht: Mondriaanfondsen.nl is openbaar toegankelijk en mag vrij worden verspreid. Alle rechten met betrekking tot het concept van Boek XLIX liggen bij Jan van der Til. Let op: Een deel van Boek XLIX maakt gebruik van de huisstijl van het Mondriaan Fonds als citaat, drager en context. Alle auteursrechten met betrekking tot de huisstijl en website van het Mondriaan Fonds liggen bij het Mondriaan Fonds, Amsterdam en Das Buro, Rotterdam.

Om creatieve werken vrijer beschikbaar te stellen dan mogelijk is bij traditioneel auteursrecht of copyright valt het auteursrecht van Boek XLIX onder Creative Commons en wel:

NIET-COMMERCIEEL (NC) betekent dat het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken mag voor niet-commerciële doeleinden.

NAAMSVERMELDING (BY) houdt in dat het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur.

Ondersteuning: Boek XLIX kwam tot stand met financiële ondersteuning van het Mondriaan Fonds, Amsterdam en een renteloze lening van Fonds Kwadraat, Amsterdam. Het Mondriaan Fonds is het stimuleringsfonds voor beeldende kunst en erfgoed in Nederland. Het Fonds Kwadraat biedt talentvolle kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid een rentevrije lening af te sluiten voor het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk.